Wie zijn wij

Tanja Hoornweg en Eva van Gils zien dat deze tijd een andere vorm van leiderschap vraagt.

In 2012 besluiten zij hun krachten te bundelen en richten HNLCompany op. Beiden zijn werkzaam als zelfstandig coach/ adviseur en hebben ruime ervaring in leiderschaps- en teamontwikkeling en werkten als (interim) leidinggevende. Deze ervaring vormt de stevige basis van HNL Company.

In 2019 is HNLcompany onderdeel geworden van Bonte Bij. Hiermee vergroot HNLcompany slagkracht en verdiepen en verbreden we onze dienstverlening.

‘Bonte Bij is een veelkleurig no-nonsense bedrijf gespecialiseerd in Human Resource Management en Organisatieverandering. Bonte Bij BV is opgericht in februari 2012. Bonte Bij bestaat uit een zwerm met alleen ervaren (project)managers, adviseurs en procesbegeleiders. Onze resultaatgerichte werkwijze kenmerkt zich door lef, expertise en betrokkenheid. Specifieke kennis en ervaring hebben Bonte Bij-adviseurs op de gebieden organisatieontwikkeling, e-HRM en talentmanagement.”

Wilt u meer weten over HNLcompany, klik dan hier

  Tanja Hoornweg   Eva van Gils

  • Werkt op snijvlak mens en organisatie met mensen aan ‘van moeten naar willen meebewegen c.q. veranderen’.
  • Zoekt naar aansluiting tussen behoeften en belangen van het individu en de organisatie: kortom gericht op werken met plezier en resultaten behalen.
  • Ruime ervaring in diverse branches in leiderschapsontwikkeling met het accent op de leidinggevende als coach. Werkzaam geweest als leidinggevende, adviseur, trainer, coach.
  • Motto: Think Big, Start Small en Be Practical

  • Rode draad in werken: “ hoe mensen gevormd worden door het werk dat ze doen en hoe werk gevormd wordt door de mensen die het doen”.
  • Ondersteunt de ontwikkeling van organisaties en individuen, kijkend vanuit een bedrijfskundig perspectief
  • In commerciële organisaties werkzaam geweest als leidinggevende en adviseur. Maar inmiddels een ruime ervaring met de non-profit sector.
Wat anderen zeggen:

“Tanja’s aanpak is laagdrempelig, klant- en resultaatgericht, kan mensen meekrijgen en enthousiasmeren.”

“Vriendelijk en duidelijk in wat er bereikt moet worden.”


Klik hier voor het Linkedin profiel van Tanja Hoornweg

Wat anderen zeggen:

“Eva is open, resultaatgericht, vriendelijk, energiek, hands-on, zorgvuldig, snel.”

“Confronterend zonder dat je het merkt.”

 


Klik hier voor het Linkedin profiel van Eva van Gils